martes, 19 de diciembre de 2006

Estrena dels nous gegants de Cervelló

JA ÉS AQUÍ EN JOSEP ANDREU!!!! BENVINGUT AL MON GEGANTER FILLOL!!!!
Doncs si, aquest diumenge, en un cap de setmana atapeït de presentacions en societat i estrenes (Santa Coloma de Gramanet, Móra la Nova, Alcúdia), varem anar a Cervelló on també s' estrenaven, no dos gegants, sino tres!!!!

Eren en Cento i la Rosita, de la Colla Gegantera de Cervelló, fets per en Ramon Aumedes del Taller "Sarandaca" de Granollers i apadrinats per els gegants de la Palma de Cervelló i pels del Taller Sarandaca de Granollers.
Però també hi havia un altre gegantó, aquest és en Josep Andreu, propietat de l' Àlex Lechuga, fundador de la Colla gegantera "La Xerinola". Aquest bonic gegant és fet per la Laia Segura, de Roses. Els padrins de la cerimònia van ser els gegants de Roses i LA RATETA NEUS DE L' ADRIÀ SERRAT DE POBOLEDA.

O sigui que tenim el gran honor de tenir com a fillol en Josep Andreu, l' avi més eixerit de tot Catalunya i part de l' extranger!!!!
MOLTÍSSIMES FELICITATS ÀLEX I A TOTA LA COLLA DE CERVELLÓ, SOU COLLONUTS!!!!!!!!

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

La Rateta Neus li va regalar al seu fillol, els típics confits de bateig ("peladilles" i anissos) i una miniatura de la geganta feta per l' Adrià Serrat.
---------------------------------------------------------------------------------------------Els nous gegants de Cervelló, en CENTO i na ROSITA, dos personatges reals i molt estimats al poble.

------------------------------------------------------------------------------------------------

I com no, el nou gegant i fillol de la Rateta Neus, en JOSEP ANDREU.

No hay comentarios: