viernes, 8 de diciembre de 2006

Benvinguts!!!


Benvinguts al Blog de La Rateta Neus!!!!

Sóc l' Adrià Serrat, el seu propietari i a continuació us explicaré una mica la seva curta però intensa vida:

La Rateta Neus representa una rateta de peluix que tenia quan era molt petit. Quan jo tenia set anys acabats de fer, els Reis Mags d' Orient em varen deixar a casa el millor regal que podia haver esperat: un gegant. I com que era aquell ninot que havia tingut i estimat anys enrera encara va ser doble motiu d' il·lusió. Als començaments feiem poques sortides l' any: a Cornudella de Montsant i a Siurana, que són els pobles del costat, amb alguna altra aparició fora del Priorat, com per exemple la Trobada de les Comarques Meridionals que es va celebrar l' any 2001 a Santa Coloma de Queralt o la de l' any 2002, celebrada a Riudoms. Al 2003, ens varen convidar a Xerta, a la Riera de Gaià i a Juneda (les dos últimes també són unes trobades fixes al nostre calendari), a part de les ja tradicionals trobades de Cornudella i Siurana. Al 2004, varem anar també a Bràfim. A partir de l' any 2005 es va començar a produïr un augment constant de sortides, en varem fer 7 en total (bastantes, pel número de sortides que estavem acostumats a fer), a Molins de Rei i als Pallaresos com a noves trobades.
Enguany, era un any molt important per a nosaltres, perquè la Rateta feia 5 anys, i ho hem celebrat quasi triplicant les sortides respecte a anys anteriors, amb participacions a totes les províncies catalanes i fins i tot una a fora de Catalunya (a Leganès). Ha estat l' any de consolidació de la nostra geganta, donat que mai havíem fet tantes sortides i ja en tenim algunes de previstes per a l' any que vé!!!

Dit això, nomès em queda afegir que disfruteu d' aquest senzill blog i de la Rateta Neus, però sobretot... FAL·LERA, FAL·LERA, FAL·LERA GEGANTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salutacions cordials,

Adrià Serrat.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Eis!!!!
Com anem Adrià??
Mir resulta que viatjant per internet, i guoita que em trobo!! Ni més ni menys que el blog de la Rateta Neus!! jejeje... Weno felicitats per la iniciativa, ja que la Rateta Neus es mereix això i més!!
Una forta abraçada d'un amic de Badalona. Ens veiem a Cervelló!! ;)

Kevin "el Granollerí" dijo...

Hola Adrià! Doncs dirte q aqst blog està molt bé! M'encanta, i tanbé dirte que la teva gegantona es una gegantona q m'agrada molt, i q es un dels pocs gegants en actiu al Priorat i aixo fa ilu que la Neus sigui representant del priorat alla on vagi. Felicitats pel teu blog i Fal·lera Gegantera!!!!!!!!

Neus Moyano dijo...

Hola Adrià!
com va? soc la noia de la colla de gegants d'Olivella. La que es diu igual que la teva gegantona! Doncs dirte que, a part de que tens una gegandona molt bufona, que t'esperem a la trobada de gegants d'Olivella 2008 d'acord?! Ya ens posarem en contacte amb tu! I ya saps, tens la nostra direcció de correu electronic, i la meva també! cualsevol cosa, estem a la teva disposició!

Felisitats pel teu blog!
petons des de Olivella i Fal·lera Gegantera!!!!!